Fördelar

Det finns många fördelar med Tennisnätet och att vara medlem här.

Helt kostnadsfritt

Självklart för oss, som skapat Tennisnätet, är att det inte ska kosta något att vara medlem. Tennis är redan en tillräckligt dyr sport. Ju mindre det kostar desto lättare är det att locka alla intresserade att delta.

Spelstyrka

När du registrerar dig som medlem på Tennisnätet får du svara på ett antal frågor gällande dina spelförmågor. När alla frågor är besvarade räknas ett medeltal ut som skall representera din spelstyrka. Spelstyrkan graderas från 1.0 - 7.0 med halva och hela tal. Detta är för det skall vara lättast möjligt att hitta rätt personer att spela mot.

Sök och hitta spelare

Tennisnätets grund är den sökmotor som ska hjälpa dig att hitta någon att spela tennis med. Tack vare spelstyrkan blir det lättare att hitta någon på samma nivå. Tennisnätet har hundratals medlemmar över hela Sverige som anmält sig eftersom de vill spela mer tennis, hitta någon ny att spela med eller hitta fler att spela med.

Registera och behåll alla dina matchresultat

Som medlem på Tennisnätet så kan du behålla alla matchresultat mot andra medlemmar här. Därför kan det bra att vara registrerad även om du inte vill hitta någon ny att spela tennis med. Vill du ha mer tävlingskänsla så kan matchresultaten också få en betydelse om du väljer att delta i den nationella ranking som finns.

Delta i en ranking

På Tennisnätet finns också möjligheten att delta i en ranking som är både nationell och lokal för just ditt län. Självklart kan det ta lite tid att nå toppen av Tennisnätets ranking men det är det ingen omöjlighet då rankingen är en noggrann och komplicerad uträkning av förhållandet mellan antal spelade matcher, vinster, oavgjorda, förluster och vilka du spelat mot. Det enklaste sättet att nå toppen är självklart att vinna många matcher, men det är också viktigt att vinna mot många olika personer. Då klättrar du mycket snabbare.