Framtiden

Tennisnätet har funnits sedan 2004 och under 2009 genomförde vi en hel del större uppdateringar av sidan. Men oavsett vilka funktioner vi har eller hur Tennisnätet ser ut så bygger grunden på att det finns medlemmar som vill spela tennis. Så det viktigaste just nu är att du och dina vänner blir medlemmar och sprider ryktet om tennisnätet.

Hjälp Tennisnätet att växa

Tennisnätets informationsblad

Om du vill hjälpa Tennisnätet att växa och få in fler medlemmar så kan du skriva ut vårt informationsblad och sätta upp på klubben där du spelar.

Klicka här för att ladda ner vårt informationsblad.

Ett annat sätt för oss på Tennisnätet att ta hjälp av er att locka nya medlemmar är funktionen "Tipsa!" som finns i menyn på er personliga sida. Med hjälp av den kan ni skicka ut ett e-mail till vänner och bekanta som tipsar om Tennisnätet och dess funktioner. Med er hjälp kan Tennisnätet bara bli större och bättre!

Utveckling av Tennisnätet

Under 2009 utvecklade vi Tennisnätet till en ännu bättre sida för medlemmarna. Bland annat bytte sidan utseende, men vi förbättrade även de befintliga funktionerna som finns. Under året 2010 så ska vi ha infört de flesta förändringarna. Då inför vi bland annat diskussionsforum, matchlogg, träningstips och mycket mer.

Tennisnätet på Facebook

Logotype Facebook

Om du är registerad på Facebook så finns Tennisnätet även där. På den sidan lägger vi upp samma nyheter som här på Tennisnätet, ni kan också ta del av Tennisnätets utveckling och tycka till om de förbättringar vi gör.

Klicka här för att komma till Tennisnätets Facebook-sida

Med hjälp av Facebook-sidan kan du hjälpa Tennisnätet att växa och bli större genom att rekommendera sidan för andra.